Brandbeveiliging
VDW. Security heeft de nodige kennis en ervaring om uw bedrijf of woning uit te rusten met een professioneel brandbeveiliging’s systeem.

Opstellen PvE

projectering van brandmeldsystemen

leveren, installeren, oplevering en onderhoud van brandmeldsystemen

maandelijkse OP-taken/beheerderstaken op uw brandmeldinstallatie

noodverlichting als onderdeel van bedrijfsveiligheid

leveren, installeren en onderhouden van ontruimingsinstallaties

(24-9-2018) Op dit moment wordt er achter de schermen erg hard gewerkt aan een compleet nieuwe website.
De nieuwe VDW Security zal overzichtelijker zijn en nog meer informatie bieden als de huidige site.

 

Branddetectie, wens of noodzaak? In iedere werk of leefomgeving moet goed worden nagedacht over de brandveiligheid. In woonsituaties kan meestal worden volstaan met een aantal rookmelders om een vrije vluchtweg te kunnen garanderen bij een beginnende brand. Dit om tezamen met uw dierbare te kunnen vluchten naar een veiligere onderkomen. 

In die situaties waar mensen hulpbehoevend zijn of waar zich veel mensen bij elkaar kunnen bevinden, waar de eigenaar van het pand verantwoordelijk is voor de brandveiligheid, en op die plekken waar mensen niet kunnen beschikken over voldoen vluchtwegen ligt er vaak de eis van gemeente (brandweer) om het betreffende pand te laten voorzien van een betrouwbaar branddetectiesysteem. In deze gevallen wordt er een gecertificeerd branddetectiesysteem geëist wat door een ccv erkend branddetectiebedrijf dient te worden aangelegd en te worden onderhouden. Wij van VDW Security houden ons sinds 2016 bezig met de aanleg van deze gecertificeerd branddetectiesystemen. Wij kunnen deze werkzaamheden voor u verzorgen en u dus geheel ontzorgen. Zoals het opstellen van het PVE de aanleg van het branddetectiesysteem en het certificeren van het branddetectiesysteem.


PVE = Programma Van Eisen.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak op locatie, thuis en/of op de zaak.

VDW Security totaal integratie van: Beveiliging en Domotica.
Wij zijn bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.
Telefoonnummer: +31(0)40 282 3681